Sivut

Translate

torstai 8. syyskuuta 2016

Häät 2017


Vuosi sitten,tapasin elämäni rakkauden. En olisi ikinä uskonut että se löytyy netin ihmeellisestä maailmasta. En koskaan ole ollut näin onnellinen. Näin rakastunut. Tunteita ei pysty edes sanoilla mittaamaan. Alku oli hankalaa. Oli sopeuduttava R kiireiseen arkeen. R reissaa ympäri suomea tuomaroimassa. Ikävä painaa kun on oltava paljon erossa,mutta kyllä se on sen arvoista. Tämän takia aika nopeasti muutettiinkin yhteen, ja R asui noin 40 km päässä espoosta,joten välimatkojen kulkemiseen meni ihan turhaa aikaa. Löydettiinkin suht nopeasti matinkylästä asunto,kämppis elämä jäi taakse ja uudet kujeet odotti. Rakkaan alma hauvani kanssa saatiin uusi ihana elämä. Nykyään asustellaan jo toisessa uudessa asunnossa. Meillä on kaksi ihanaa vanhaenglanninlammaskoiraa,ja muutenkin elämä sujuu suht iisisti. Ongelmia piisaa kaikissa suhteissa,eikä mikään suhde ole täydellinen. Ei myöskään tämä,mutta tärkeintä on se että ongelmat saadaan aina selvitettyä ja rakkaus vain siinä vahvistuu. Vuosien varrella karut kokemukset ja huonot suhteet on opettanut sen,etten elä enää ikinä suhteessa missä olen onneton. Täällä eletään kerran,ja jokaiselle on se oma kumppani jossain. 


R kosinta ei niinkään tullut yllätyksenä. Oltiin asiasta yhdessä keskusteltu aikaisemmin,mutta olihan se aivan ihana hetki. 2016 alkuvuonna matkalla lentokentälle,päätti renny kysästä pienen kysymyksen. Tässä sitä ollaan,menossa naimisiin 2017,ja ei vois asiat enää paremmin olla.  Hääsuunnittelut on alotettu vihdoin kunnolla. Kirkko varattu,juhlapaikka varattu Espoosta ja jopa häämenu suunniteltu suurinpiirtein valmiiksi. Rakastuin heti meidän juhlapaikkaan. se kun kolahtaa niin kolahtaa kunnolla. Mahtavat tilat,todella mukava henkilökunta. Haluavat todella tehdä päivästä meidän näköisen.  
Hääpaikka


Teemaväri häihin on kulta/vaaleanpunainen,eli täysin minun näköinen värimaailma. Paikat juhliin on varattu noin 100 hengelle,joten helppoahan tästä ei todellakaan pidäkkään tulla. Onneksi on huikea kaasoporukka. 3 ihanaa naista auttamassa. Eivät vaan taida vielä ymmärtää,mihin ovat oikeen suostuneet. En varmastikkaan tule olemaan helpoimmasta päästä oleva morsian.  tässä hieman mitä tyyliä haetaan.









Olen hyvin onnellinen ja otettu että nämä 3 ystävääni  haluavat tässä tehtävässä silti toimia.  kiitos Heini Krista ja Monica.
Neljäs  kaasopaikka on vielä hionnassa. Alunperin aikoinaan päätin että kaasoja tulee olemaan 4,mutta yksi näistä tipahti kuitenkin matkasta välirikon takia. Pitkään mietin,että pidänkö kyseiselle henkilölle kaasopaikkaa  JOS sovinto tulisikin,mutta huomattua sen että vuosia rakennettu ystävyys kaatui kun korttitalo,naps vain,en tarvitse sellaista ihmistä ympärilleni. Kyllä ne aidot pysyy rinnalla,tapahtu mitä tahansa.

Heini on lapsuudenystäväni,ollaan tunnettu 23 vuotta,joten tätä valintaa ei tarvinnut hetkeäkään miettiä. Olet kaikista läheisin ja rakkain ystävä <3

Monica on kummieni perheestä. Ristiäisistäni asti ollaan siis poljettu yhdessä eteenpäin. Meillä kummallakin on myös yhteistä se,että ollaan puoliksi italialaisia ja  melkein kuin siskoksia :)

Krista tuli Espoo Bluesin faniryhmän kautta aikoinaan 07 maybe? ystäväksi. Ollaan siis 9 vuotta kateltu toistemme naamoja todettu se,että vaikka riita meidät hetkeksi  erotti aikoinaan,se vahvisti vain,ja teki meistä parhaat ystävät.







 Love u all  




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti