Sivut

Translate

lauantai 15. huhtikuuta 2017

Long time no see



Breikki tekee hyvää

Välillä tekee ihan hyvää pitää pientä taukoa kirjottamisesta. Aika menee vilahtaen ohi,kunnes havahdun siihen että melkein 2 kuukauteen en olekkan päivittänyt blogia. No here i am. Back in Business!

Mitä meille ja hääsuunnitelmille kuuluu? 

Tällähetkellä eletään sitä aikaa että stressi ja kiire on kotiutunut meille ja tuntuu viihtyvänkin. Häihin on aikaa enää noin 4kk,ja tekeminen ei lopu koskaan. Myöskin lisähaastetta tuo se että jaloissa pyörii vielä näiden muiden vierailijoiden lisäksi kamera miehet jotka seuraavat meitä ja häävalmisteluita. Eli häslinkiä,lisää stressiä,kyyneleitä,naurua todellakin luvassa. Ensimmäiset kuvaukset onkin jo saatu purkkiin,ja hulluahan se oli. Astua täysin tuntemattomalle alueelle, Mutta yllättävän nopeasti tuohon kameraan tottuu. Ei sen olemassaoloa edes enää meinaa huomata. Onnekseni mua tsemppaamassa on tässä hullunkurisessa elämässä huikea brideteam eli kaasot ja morsiusneidot joita on tällä hetkellä yht 6 kpl. Ehkä moni miettii,minkä ihmeen takia tarvitsenkaan niin monta ympärilleni. Noh,omistan sen verran vaikean luonteen,että mitä enemmän,sitä helpompaa!
Hääkutsujen valmistaminen on aloitettu ja  noin 50kpl kutsuja täytyisi väsätä. Päädyttiin siis tehdä kutsut itse. Painatetut kutsut olisi maksanut maltaita,joten mielummin käyttää sen rahan johonkin muuhun häihin liittyvään. 
Kauan etsitty bändikin löydettiin. Second in paradise on Espoolainen nuorten perustama bändi. Käykää ihmeessä tsekkaamassa spotifysta millasta on siis luvassa. Hääkoristeluitakin ollaan jo pikkuhiljaa alettu suunnittelemaan. Vielä kuitenkin täytyy malttaa,ja odotella että päästään kuvaus aikataulussa eteenpäin. Minäkun tunnetusti en jaksa odottaa ja haluaisin kaiken nyt ja heti valmiiksi. Oppiipahan vähän olemaan kärsivällisempi ;) 

Mitä luvassa?

Jatkossa yritetään paremmin kirjotella tännekkin miten kiireiltä ja häsläykseltäni vain kerkiän. Myös ehkä pieni postaus brideteamin mekoista ja siitä mihin ollaankaan mukaan lähdetty,eli miksi meitä kuvataan ja miten tämä  tulee muuttamaan meidän elämää. 

Rakkautta kaikille,

Franci 💋







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti