Sivut

Translate

perjantai 24. helmikuuta 2017

Elämää,ei sen enempää.



Kuulumisia

Päivät menee ihan liian nopeasti. Arjet kuluu touhuillessa sitä sun tätä. Enimmäkseen salia,ystäviä,häiden suunnittelua,elämää kotona,koiria, nukkumista,asioiden hoitoa. Nautin elämästäni tällä hetkellä todella paljon. Olen onnellinen. Eihän koskaan ole täysin ruusuilla tanssimista,mutta ongelmat kuuluu normaaliin elämään. Nyt vain tuntuu rullaavan paremmin kuin aikasemmin. 

Sunnuntaina onkin aika kaasojen ja morsiamen kokoontumisen. Vihdoin ja viimein saatiin kaikki aikataulut sovittua yhteen ja päästäänkin naikkosten kanssa maistelemaan kakkuja,leivoksia,hyvää ruokaa ja tärkein, hyvä seura. Hääsuunnitelmat pääsee taas hieman eteenpäin ja kaasolahjatkin valmiina odottamassa tyttöjä. Myös tietenkin oma mammani mukana. Ideana on siis leipoa kaikki itse,ja valita niistä mitä häissä voitaisiin jälkiruoka pöydässä tarjota. Ehkäpä saadaan tänne blogin puolelle myös kuvia myöhemmin meidän kakkukesteistä. Today oli oikein kiva päivä. Lähdettiin nennan ja jimmyn kanssa kakkutarvike ostoksille. Myös poikkesimme niittykummun confetissa,jota suosittelen kyllä lämpimästi jos on esimerkiksi jotakin juhlia/häitä järjestämässä. Iso valikoima kaikkea juhliin ja leipomiseen liittyvää. Itse varmasti tulen kyseisestä liikkeestä ostamaan paljon kaikkea häihin. Ostosten jälkeen poikettiinkin ninnulle. Napattiin nomppu kyytiin ja suunnattiin koti pizzaan syömään. Vain tämän kerran annettiin  toisillemme luvan syödä pizzat. Olihan kuitenkin sentään pizza perjantai ! Ensiviikolla  taas hikihattu rääkki salilla. 
Loppuilta menikin siivoillessa kotona sunnuntain naisteniltaa varten. Eli luvassa erittäin rauhallinen, kakuntuoksuinen viikonloppu.  





Kun yhden oven sulkee,toinen aukeaa
 
Niinkuin sanonta menee. Aina sulkiessa yhden oven,toinen ovi aukeaa. 2016-2017 olen saanut mitä mahtavampia uusia ystäviä elämääni. Isoin kiitos murut Nenna ja Ninnu. Mitä tekisinkään ilman teitä kanoja. Piristätte päivää mitä ihmeellisimmillä asioilla,ja luottamus teihin on kova kuin kivi. Pidä ystävät lähellä,koska ilman niitä ei jaksa nousta aamulla ylös. 💖 peace!








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti