Sivut

Translate

perjantai 21. lokakuuta 2016

Fit Espoo



Elämäni aikana on tullut käytyä eri saleilla. Viihtyvyys on ollut yleensä hyvä,ja laite valikoima suht monipuolinen. Asiakkaana olen ollut edullisten ja myös kalliiden ketjujen saleilla,joissa Hinnat on mielestäni poljettu aivan liian ylös. Halvemmissa ketjuissa ongelma on se,että laitteisiin joutuu useimmiten jonottamaan. Esimerkiksi omia suosikkejani on jumppa tunnit. Niitä löytyy pääkaupunkiseudulla yhdestä pisteestä,ja sen takia yleensä aivan tupoten täyteen varattu. Vaatimuksia itselläni salin suhteen on se,että se on auki 24/7,että saan itse päättää,mihin aikaan vuorokaudestsa treenaan. Tarjonta laitteissa on mahdollisimman monipuolinen,ja että ne jumpat löytyisi omalta salilta,niin ettei tarvitse ajaa toiselle puolelle kaupunkia,vain yhden jumppa tunnin takia. Parhainta oisi se että kaikki palvelut löytyisi sopuhintaan saman katon alta. 

R ja minulle tuli mahdollisuus liittyä Uudelle salille. Ajatuksena hyvä,koska vaihtelu virkistää. Fit Espoo suvelassa avasi jokin aika sitten ovensa asiakkaille,ja pakko myöntää,että tälläistä salia en ole koskaan kokenut. Käytiin tutustumassa paikanpäällä. Henkilökunta näytti miten laitteet toimii,ja suuhun jäi todella hyvä maku tästä salista.

Eli miten eroaa muista saleista?

Laitteet vähentää,kierrättää ja uudistaa energiaa. Elikkä laitteessa luotu energia ohjataan laitteiden tv ruutuihin ja laitenäyttöihin,eli siis voit omalla treenaamisellasi pienentää sähkön kulutusta. Todella monipuolinen. laitteet on uudet,ja laadukkaat. Selvästi laitteiden suunnittelussa on satsattu mukavuuteen,koska penkit on hyvät istua,ja juoma pullolle ja puhelimelle löytyi oma paikka. Joissain laitteissa on myös kuuloke liitäntä ja usb paikka.  Kaikista huikein itseni mielestä oli kosketus näytöt laitteissa. Oman älypuhelimen saa liitettyä laitteeseen joko QR koodilla tai Bluetoothilla. Puhelimeen saa ladattua applikaation,johon tallentuu tekemäsi treenit,suoraan laitteesta. Se seuraa käyttäjäänsä harjoittelun aikana. Se näyttää esimerkiksi sarjojen määrän, toistot, tempoa  ja milloin tulee pitää tauko. Treeninsä voi myös ladata vaikka suoraan facebookkiin nähtäväksi. Voiko sali tästä enää paremmaksi muuttua? 



Näytöstä löytyy monipuolisesti vaihtoehtoja, jokaiselle jotakin. Halutessaan voi treenin aikana katsoa vaikka tvtä,selata nettiä,kuunnella musiikkia,tai vaikka hölistä skypessä kaverin kanssa. Kielivalintoja löytyy eri kielille,joten eiköhän jokaiselle löydy oma.
Silloin Kun itse aloitan treenin,yleensä katse harhailee esimerkiksi pyöräillessä. Sellaista seinään tuijottamista,tai jos salilta löytyy tv,niin katsoessa jotain huonoa ohjelmaa,kun kaukosäädin on jonkun toisen kädessä. Välillä se musiikkikaan ei saa treeni asennetta päälle,mutta ensikertaa älypuhelimeni lepäsi sivussa,ja näpräsin laitteen kosketusnäyttöä etsien itselleni sieltä jotain mielenkiintoista katseltavaa. Laitteissa on myös video mikä näyttää mitä liikkeitä sillä voi tehdä. Oma suosikkini tästä näytöstä oli ohjelma, missä esimerkiksi pyörällä polkiessani poljen maisemareittiä pitkin.  
Muutamia erilaisia maisemareittejä ulkomailta valittaessa, eli kun poljet,niin kuvakin liikkuu. 



Salin muu olemus

Omasta mielestäni sopivan kokoinen,ei liian iso. Todella siistit ja mukavat tilat. Henkilökunta on todella ystävällistä. Samassa tilassa on myös mahdollisuus pelata squashia. Lapsille löytyy myös oma pieni nurkkaus.  En voi siis muuta kuin suositella tätä paikkaa!!  Vihdoin löytyi sali,mistä löytyy kaikki tarvittava,sopivaan hintaan!



Lisätietoa salista ja laitteista löydät Fit Espoon nettisivuilta,facebookista,tai menemällä suoraan paikan päälle :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti