Sivut

Translate

tiistai 11. lokakuuta 2016

Kuulumisia


Täällä arki rullaa kovaa vauhtia. Syksy saapunut. Pimeys ja ehkä se pieni syksy masis on heränny henkiin mussa. Oon sen verran enemmän kesä ihminen,että tää kylmyys ei vaan sovi. Mutta vaihtoehtojahan ei ole. On vaa elettävä ja otettava se talvi taas vastaan. Ehkä tällä kertaa se otetaan vastaan vielä kylmemmissä oloissa.

Miltä ajatus muutto tuntuu?

Asiaa on tässä nyt hetken sulateltu,ja mietitty pää puhki vaihtoehtoja. Onko musta asumaan maalle,pois pääkaupunkiseudun vilskeestä missä viihdyn. Ehkäpä kaikkeen tottuu. On selailtu oikotietä ja muita asunto sivuja. Yhden ehdon olen ilmoittanut herra Rlle,että jos muutan,asunnon on oltava hieno ja iso. Ei mennä tietenkään liiallisuuksiin. Meille sopivan hintainen asunto. Tietenkin esimerkiksi kuopion alueella,vähän syrjemmässä,asuntojen hinnat on  todella alhaalla. Eli halvalla saa aika hienon. Täällä kyseisen tyylinen asunto,olisi vain unelmaa,eikä välttämättä toteutettavissa. Joten jos jotain positiivista muutosta löydän,on se että tuleva asunto tulee toivottavasti olemaan iso ja tilava.  Muutama  asunto vaihtoehto on jo bongattu,mutta vielä kun ei ole aika lähteä,niin ei voida sitoutua.
Silti ajatus tästä muutosta,pelottaa. 23 vuotta takana espoossa asumista. Fiilis on haikea. Jokakerta nähdessä kavereita,tai kun  viikonloppuna istuskellessa lähi kuppilassa kaveriporukan kanssa,kuinka hitosti tulen ikävöimään kaikkia. Kuinka jaksan kaukana poissa ilman ystäviä. Ei tietenkään tarkoita,että ystävät häviää ,mutta tottakai osa putoaa,jos yhteyttä ei pidetä. Mutta kyllä ne aidot,rakkaimmat pysyy,ja pidän siitä huolen.  Nyt on vaan aika jatkaa elämää muualla,avata ovia ja tutustua uusiin paikkoihin ja uusiin ihmisiin. Ei koskaan tiedä,mitä kuopio mukanansa tuokaan meidän elämään :)
 



Asiasta kukkaruukkuun! 

Syksy saapui,mutta myös uusi iphone 7! En tiedä mikä ihme siinä on,että kun tuo omena,tuottaa uuden perheenjäsenen,tulee halu vaihtaa iphone 6 vähän vielä uudempaan malliin. Tässä kädessä vertailen,vanhaani,ja uuttani,eroa on hyvin hyvin vähän. Takaoaa hieman erilainen,kotinappi tuntuu erilaiselta. Thats it. SILTI se oli pakko saada. Aikainen joululahja itselleni. Iphone 7,kullan värinen. Mitenkös puhelimen sisältö? No eroaa se hieman kutosesta. Enemmän on sitä sun tätä toimintoa,kosketus parempi,kaiuttimet paremmat,ja no näyttö kirkkaampi. Mutta olen tyytyväinen,enkä varmasti vaihtais muuhun



Pikku nella kun vain kasvaa 

Maanantaina nella täytti 14 viikkoa,oli aika eläinlääkärin. Rokotukset kuntoon,tarkistettiin että kasvanut hyvin. Eläinlääkäri kehui,että on erittäin reipas ja kiltti,ja nella suoriutui loistavasti. Ei edes huomannut piikkiä,ja sit olikin naama täynnä namupaloja mitä eläinlääkäri syötti. Painoa oli kertynyt tasan 10 kiloa,eli hyvin paino alkanut nousta,ja oli kuulemma oikein hyvä paino. Täysin normaalin kokoinen pentu. Helpottavaa kuulla että rakkaalla on kaikki hyvin. Meidän vanha rouva alma käytettiin myös samalla tarkistuksessa. Almalla ikää jo se 10 vuotta,niin hyvä käyttää muutaman kerran vuodessa tarkastuksessa. Almalla oli kaikki hyvin,sydänäänet normaalit,pientä tärinää jaloissa,ja hampaissa ientulehdusta,mutta ei sen kummempaa. Me omistamme toistaiseksi ainakin terveet koirat,ja varmasti kaikki menee jatkossakin hyvin *kopkopkop.



Häät

Hääsuunnitelmat rullaa edelleen omaa hiljaista vauhtiaan eteenpäin. Mekko sovitusta odotellaan innoissaan,ja kaasojen kanssa suunnitellaan viikonloppu reissua. Next tehtävä on Bändin hankkiminen. Saa vinkata jos sattuu joku tietämään jonkun sopivan cover bändin. Myös ensimmäiset save the date kortit pitäisi pian lähettää,noh ei ole vielä kortteja,eikä oikeestaan ideaakaan. Vieraslista pitäisi ensin saada valmiiksi kokonaan,vielä on hiomista siinäkin. Viimeistään marraskuussa on saatava nämä yllämainitut tehtävät tehtyä ja save the date kortit viimeistään joulukuussa postiin! 








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti