Sivut

Translate

tiistai 4. lokakuuta 2016

Kaupunkitytöstä Maalaistytöksi?

Olo on hieman sekava. jännittävä,Surullinen,Mietteliäs,Iloinen. Mitä tehdä kun edessä on iso päätös,viekö meidän perheen tie Iisalmeen? Kuopioon? R sai puhelun,nyt olisi koulutukseen paikka  veturinkuljettajaksi vrllä ja työllistyminen mahdollisesti sen jälkeen pohjois savon seudulle. Maisemanvaihdos on melkeinpä pakollisesti ehkä edessä. Ajatus etäsuhteesta ei lämmitä sydäntä. Onko nyt mun vuoro mennä puolison unelmien perässä? Joskus elämässä joutuu tekemään uhrauksia. Aina jokainen valinta ei voi miellyttää. Kaikkeen uuteen tottuu,aikanaan, Mutta yksi asia on varma.
Espoossa synnyin,Espoossa myös kuolen. Mä palaan. Otan tän seikkailuna,lomana,ja takataskussa paluu lippu espooseen.


Eli mitä tuleva toisi tullessaan?

Muutto pois kotipaikkakunnalta,uuteen tuntemattomaan. Ystävät,perhe,koko elämä jäisi tänne.E
hkä jokin omakotitalo keskeltä korpea,ehkä mieltä ilahduttaisi vaikka pihaan palju,ja vaikka poreallas, mutta se ei täytä sitä faktaa,että olisin suurimman osan ajasta,yksin. Koirien kanssa.
Onneksi asiassa on mutta. Mahdollisuudet on siirtyä jossakin vaiheessa pääkaupunkiseudulle. Pääkaupunkiseudun vilskeessä varmasti jossain vaiheessa tarvitaan uusia kuskeja,vanhojen jäädessä pois. Eli kärsivällisyys ja toivo on tämän tarinan avain.

Elämä on kyllä aikamoista vuoristorataa. Asiat muuttuu kovaan tahtiin! Jää nähtäväksi mihin tuus tie vie,milloin se tapahtuu,on vielä hetken mysteeri,mutta asiaan on valmistauduttava. Mutta mun on seurattava sydäntä,eli perhettä. Aina pääsee takaisin:) 


Häät?

Häät järjestetään niinkuin on suunniteltu. Suunnitelmia ei lähdetä paikkakunnan vaihdon takia muuttamaan,halun mennä naimisiin espoossa,ja niin me mennäänkin! Nyt elämään tulre ehkä vähän enemmän vilskettä ja uusia tuulia,mutta toisaalta,pieni jännitys ei ole pahasta. Ystävät,perhe pysyy,menen sitten mihin tahansa. Kyllä se tästä 







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti