Sivut

Translate

torstai 19. tammikuuta 2017

Pala kakkua ja kirkkoa

Jos joku asia häiritsee,se on hoidettava samantien kuntoon. No mikä se asia on? No se että meidän vihkiminen on vasta klo 16. En yksinkertaisesti saa sitä pois mielestäni. Asialle on tehtävä jotain. Nennan kanssa päätettiin lähteä torstain iloksi kakkugalleriaan kakku buffettiin. Tarkoittaa siis sitä että 12,50€ saat valita 3 kakkua/kahvin/teen. Santsata saat niin paljon kun jaksat syödä. Valikoimassa on eri kakkuja,ja halutessa saa vaikka kaikkia maistaa. Itse olin kyllä hieman pettynyt kakkujen makuihin. Muutama oli niin hirveä että jäi kyllä lautaselle. Valikoimasta löysin ehkä yhden maistuvan,eli porkkanakakku. Jos tykkää erittäin makeista,jopa hieman äklön makuisista,suosittelen siis silloin kakku buffettia. 




Tämän jälkeen juteltuamme nennan kanssa häiden aikataulusta,sain päähäni soittaa seurakunnalle,ja tiedustella olisiko mitenkään meidän hääpäivänä muita vihkimis ajankohtia vapaana. No eipä tietenkään ollut. Koko 19.8 buukattu espoon tuomiokirkossa täyteen. Hetken mietin,onko loppupeleissä kirkolla väliä,missä sen puoli h viettää. Päätin kysästä muista espoon kirkoista aikoja. Myös muut kirkot olivat täysiä,Mutta meidän onneksi leppävaaran kirkosta löytyi lähes täydellinen aika. Klo 13. Se sitten varattiin ja kyllä olen tyytyväinen. Päätettiin nennan kanssa vielä mennä katsomaan kyseinen kirkko. Eihän sitä voi verrata Espoon tuomiokirkkoon,Mutta kyllä se käy meidän häihin ihan yhtä täydellisesti. Näin ne asiat muuttuu,huolet on ohi. Nyt on hyvin aikaa hääpäivänä.Ei tarvitse kiirehtiä aikataulun kanssa. Kerkeekö kaikki mahdollinen viihde toteutumaan häissä,ilman että aika loppuu kesken. Nyt voin siis hymyillä,ja huokaista helpotuksesta. Kyllä hääpäivästä tulee vielä täydellinen. 




Pyörähdettiin myös Hotelli lepolammella kun nenna ei vielä ollut nähnyt meidän hääpaikkaa. Sovimme tarkemmin yksityiskohtia paikan pomon kanssa,ja hieman valmiiksi mietittiin pöytien järjestystä ym pientä. Häämenu on valmiiksi jo mietitty ja hyväksytetty kokilla. Hääkakkukin on jo suunnitteilla. Hääkuviot siis rullaavat hyvää vauhtia eteenpäin. Viikonloppuna onkin ensimmäinen sovitus zazabellassa ja sunnuntaina piipahdetaan kaasojen kanssa love me do messuilla kaapelitehtaalla. Eli kiirettä pukkaa! 😉


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti