Sivut

Translate

maanantai 9. tammikuuta 2017

Hiljaisuus

Blogin on vallannut hiljaisuus


Aika menee ihan superhyper nopeesti eteenpäin. Täälläpäin on ollut hiljaista, johtuen kiireestä ja perheessä sattuneen tapaturman takia. Olen elänyt kuplan sisällä joulun jälkeen ja ehkä pikkuhiljaa alan nousta takaisin normaaliin elämään.  Arki senku rullaa eteenpäin. Nella kasvaa hurjaa vauhtia,ja hääkuviot on myös edennyt. Kauan odotettu Mennään naimisiin häämessut odottaa minua ja kaasoja ensiviikonloppuna. Jaiks! Vieraslista on  suurinpiirtein tehty valmiiksi. Save the date kutsut lähetetty,ja seuraavaksi aletaankin miettimään virallisia kutsuja,HÄÄPUKUA ja kaasojen puvut. Häästressi on myös vaivannut. Monena yönä nähnyt painajaisia siitä että nukun pommiin omista häistä ja kaikki tekemättäja että kaasot unohtaneet järjestää polttarit. Onneksi kuitenkin rakkaat kaasoni pitävät mut järjissä. Auttavat ja pitävät huolen siitä että kaikki saadaan hoidettua ajoissa ja hyvin. En pärjäisi ikinä ilman teitä Heini,Emilia,Monica,Nenna! Kiitos että arvostatte ja hoidatte kunnialla kaason tehtävät.En varmaan koskaan pysty teitä tarpeeksi kiittämään! 

Joulu,Uusivuosi ja uudet kujeet! 
Joulu viuhahti ohi niin nopeasti etten edes huomannut. Joulufiilis oli myös hyvin kadoksissa tänä vuonna. Yksinkertaisesti tapahtuneiden asioiden takia,meidän perheessä vietettiin vähän erilainen joulu.. Toivon siis että seuraava joulu kohtelisi tätä perhettä paremmin. Ensimmäistä kertaa elämässäni (lapsuusiän jälkeen) päätin olla selvinpäin uudenvuoden. Ja niin olinkin. R oli ajamassa taksia koko uudenvuoden joten koirat ja muutama ystävä oli tukena,ja viihdyttämässä. On sitä vaan sen verran kasvettu,ettei rällääminen umpikännissä ympäri kyliä,katuja ja mannuja ole enää se juttu. 

2016 vuosi oli todella opettavainen.  Kasvoin enemmän kun koskaan aikaisemmin. Opettelin arvostamaan itseäni ja muita. Tutustuin todella moniin uusiin ihmisiin ja sain uusia ystäviä. En olisi vuosi sitten ikinä uskonut,että tästä hiljaisesta suht erakko tytöstä kuoriutuu sosiaalinen ilopilleri joka on vahva kuin rauta. Kiitos rakkailleni vuodesta 2016. Teitte musta uuden ihmisen. Ilman perheen ja ystävien tukea,en tässä seisois näin vahvana ja varmana. Kuka siis oon? No Franci edelleen,mutta uusi sellainen 😊 toivon että vuosi 2017 tuo tullessaan enemmän hyvää ja Vähemmän menetyksiä,paljon rakkautta,ja se tärkein: Onnistuneet ja ikimuistoiset häät. Peace✌🏻

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti