Sivut

Translate

tiistai 30. elokuuta 2016

mitä häh kuka ?

Pitkästä aikaan,moneen vuoteen ajattelin,että hitto miks ei kirjottais blogia. Häät tulossa,uus koiravauva perheessä,ja muutenkin puhelin täyttyy all the time kaikenlaisilla kuvilla jotka olis ihan jees pistää jonnekkin esille. Noh instagramia en viitti pommittaa,enkä myöskään facebookkia. Joten bingo ! täällä ollaan.

 

 Mitään huikeen hienoa mun laiffissa harvemmin tapahtuu,mut silti tää elämä vauhdittaa niin paljon,että sen mielellään jakaa kaikkien kanssa. 5 tuntia väänsin käänsin että sain tän blogin edes siedettävän näköiseksi. 

Telkkarissa pyörii nyt jo 3 tuotantokausi criminal mindsia. Pikku 8 viikkonen koiravaava tuhisee mun ja avokin välissä. Toinen 10 vuotias karvakasa on vallannut meidän makuuhuoneen ja sängyn. Näinhän se menee,koira nukkuu meidän parisängyssä,ja me muut kiltisti pienokaisen kanssa olohuoneen lattialla. Vielä kun ei uskalla jättää samaan tilaan aikuista koiraa ja uutta tulokasta. Meillä koirat elää yhtä mukavasti kuin ihmiset,eli sänky sohva ymym on sallittu. miksi kieltää,kun ei haittaa meitä ollenkaan. 


 

huomenna taas päivä uusi. tärkeintä on se että tämän päivän projekti on valmis ja vihdoin ja VIIMEIN saan sulkea silmäni,ilman että ajattelen aamulla "no kylläpäs olen luuseri kun en saanut edes yhtä blogia tehtyä valmiiksi" mut ei,nyt olen onnellinen :) 
 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti